Novosti

Venkon Technix je ovlašćeni distributer Xiaomi proizvoda za Srbiju, Austriju, Hrvatsku, Crnu Goru i Sloveniju. Xiaomi je globalno popularna kompanija koja u svojoj ponudi ima pametne telefone koji garantuju kvalitet i pouzdanost te su jedni od najpopularnijih brendova koji se nude na tržištu pametnih telefona.

Venkon Technix u maju ove godine otvara prvu Mi prodavnicu na atraktivnoj lokaciji u Austriji u okviru SCS Centra.

Prodavnica će biti modernog i atraktivnog dizajna što bi trebalo da rezultuje prijatnom kupovinom za naše posetioce. Fotografije prodavnice možete videti u galeriji.


Osim velikog broja najnovijih modela pametnih telefona u prodavnici će biti dostupan i veliki broj uzbudljivih novih uređaja poput električnog skutera, VR-a, notebooka, bluetooth zvučnika, in-ear i običnih slušalica.

U ponudi takođe možete pronaći pametne uređaje poput TV boxeva, pametnih narukvica, pametnih senzora, različitih visoko tehnoloških lampi kao i brojne druge uređaje.

Verujemo da će svako pronaći ponešto za sebe te se radujemo Vašoj poseti!

O Nama


Venkon Technix je moderni distributer pametnih telefona i potrošačke elektronike koji prevazilazi tradicionalne poslovne modele i primenjuje napredna rešenja u naručivanju i logistici.

Mi smo tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom na međunarodnom tržištu mobilnih telefona i potrošačke elektronike.

Ovlašćeni smo distributer mobilnih i ostalih uređaja potrošačke elektronike za Srbiju i region. Sarađujemo sa teleoperaterima i maloprodajnim lancima.


venkon

venkon

Jedan od glavnih razloga zašto firma postoji i ono što nas istovremeno najviše motiviše je zadovoljstvo naših kupaca i partnera, što je sigurno rezultat stručnosti i visokog angažmana naših zaposlenih.

Naš cilj je snabdeti tržište sa kvalitetnim proizvodima pristupačne cene kako bi se zadovoljile potrebe potrošača.

Smatramo da je naš uspeh, uspeh naših partnera i kupaca!

Distribucija


Venkon Technix je ovlašćeni distributerski partner Xiaomija za tržišta Srbije, Austrije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

Tržištu nudimo širok asortiman pametnih telefona i potrošačke elektronike kroz lance fizičkih specijalizovanih prodavnica, kao i kroz web prodavnice sa maksimalnom podrškom za brend.

distribution

Xiaomi


Kompaniju Xiaomi 2010. godine osnovao je preduzetnik Lei Jun u Pekingu te je već 2014. godine postala treća kompanija u svetu po prodaji pametnih telefona.

Samo tri godine nakon osnivanja, kompanija je postala i planetarno popularna, jer je prva serija od 100.000 primeraka Mi-3 pametnih telefona rasprodata za tačno 86 sekundi.

Kompanija izrađuje izuzetan hardver, softver i internet usluge uz pomoć svojih Mi fanova, a njihove povratne informacije uključuje prilikom kreiranja svog asortimana.


Xiaomi je podržan i od strane Qualcomma, kompanije koja sarađuje sa najpoznatijim proizvođačima mobilne tehnologije pa su pametni telefoni koje proizvodi Xiaomi opremljeni Qualcomm Snapdragon procesorima. Xiaomi širi svoju prisutnost na celi svet i teži ka tome da postane globalni brend.

Xiaomi je zabeležio rast prodaje za 74,5 % u 2017. godini i našao se na globalnoj listi top 5 vodećih proizvođača pametnih telefona.

Rast nameravaju da ostvare inovacijama, poboljšanjem kvaliteta usluga i naravno proizvodnjom novih uređaja koji bi cenovno bili dostupni skoro svima. Kao što su naglasili, njihov cilj je da svakog meseca korisnicima pruže inovacije u skladu sa vodećim trendovima.

Subscribe Now

Kontaktirajte nas!


Adresa

Venkon Technix d.o.o. Beograd

Miloja Zakića 8 A

Beograd-Čukarica

Republika Srbija

Info i prodaja

+381 60 000 6500

* polja su obavezna